Posted by admin on 16th januari 2012

Spotnet Account Aanmaken

Help Hoe maakt ik Spotnet Account? Maak een account via deze knop!

U wordt doorverwezen naar de SnelNL website, waar u een account kunt aanmaken.


Spotnet Instellen:

1.) Selecteer Provider: “Anders..”  Staat helemaal onderaan de lijst (ECHT kiezen voor “Anders..” en NIET je internet provider..)
2.) Adres: news.snelnl.com
3.) Verbindingen: 12 verbindingen
4.) Gebruikersnaam en Wachtwoord, eerst moet u zich dus via de knop hierboven aanmelden en dan ontvangt u het wachtwoord per email. Gebruikersnaam is gelijk aan uw email adres maar dan vervang je het @ met _  laag streepje.

 

Om van Spotnet te kunnen downloaden moet je kunnen inloggen via een spotnet server of spotnet provider.  Helaas zijn deze servers niet gratis, maar gelukkig hebben wij een gratis test server hieronder beschikbaar gesteld. Via dit test account kun je 1GB downloaden en is een perfecte partij om later mee verder te gaan.

En de database wordt gedownloade en bijgewerkt. Dit kan een poosje duren aangezien er een hoop download/spots beschikbaar zijn. (reken op 5  minuten)

Hoe nu verder? Als hij klaar is met de database inlezen/downloaden kunt u op de bestanden klikken in het venster, nu wordt de spot geopend en RECHTSBOVEN in de spot ziet u het pijltje om te downloaden.

  14 Responses

 1. Pieter zegt:

  Dank alles werkt! SnelNL spotnet server werkt perfect :)

 2. Mitchel zegt:

  Ik vindt spotnet goed

 3. Eindelijk gevonden na wat zoek werk :D

 4. Ranesh zegt:

  Spotnet is perfect

 5. dave zegt:

  ik ga hem voor et eerst uitprobeeren hoop dat ie goed werkt:)

 6. Marina zegt:

  films downloade

Post your comments